Visitekaartjes en afspraakkaartjes 

Het visitekaartje is een belangrijke presentatie van u en uw bedrijf. Het moet een professionele uitstraling hebben.

Visitekaartjes kunnen op diverse kartonsoorten gedrukt worden, zoals natuurkarton (mat helder wit), Biotop 3, Bioset, Conqueror, Olin, mc en Chromolux (hoogglanzend). Natuurkarton is de standaard kartonsoort voor witte visitekaartjes. Het is stevig, mat en mooi wit karton. Biotop 3 en Bioset zijn beide licht crème van kleur en FSC gecertificeerd. Chromolux heeft een hoogglans oppervlak.

Naast het gebruikelijke enkele kaartje is er ook het zogenaamde klapkaartje. Dit is een kaartje dat in het midden is gevouwen, waardoor je twee panelen aan de buitenkant krijgt en twee aan de binnenkant. Je kunt deze extra ruimte gebruiken voor aanvullende contactgegevens, productinformatie, een slogan, een mini-portfolio of andere relevante details.

Prijsindicatie visitekaartje

standaard visitekaartje van 55 x 85 mm enkelzijdig bedrukt op natuurkarton.
Aantal
 125
 250
 500
 1 Kleur
 € 100
 € 103
 € 108
 2 Kleuren
 € 129
 € 132
 € 137
 Full color
 € 175
 € 178
 € 183

* prijzen zijn excl. BTW en op basis van aanleveren drukklaar PDF bestand.

Vraag voor andere aantallen of specificaties, zoals andere papiersoorten, dubbelzijdig gedrukt of voorzien van een ril, preeg of stans, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Een afwijkende maat heeft meestal geen effect op de prijs. Het is altijd voordelig om meerdere namen tegelijkertijd te bestellen gezien de geringe meerkosten.