cosmetica doosjes

Cosmetica doosjes

Welkom op deze website die onderdeel is van drukkerij Van der Louw, sinds 1972 gevestigd in Berkel en Rodenrijs, vlak boven Rotterdam. In de afgelopen jaren is de vraag naar bedrukte doosjes sterk toegenomen en zijn wij vanaf het begin betrokken geweest bij nieuwe technieken en materiaalsoorten. Wilt u een basic doosje met een matte naturel uitstraling of een glossy zilveren met vernis of goudfolie? Alles is mogelijk en met elke keuze kunnen wij u professioneel begeleiden.
Inmiddels hebben wij honderden standaard doosjes waar u uit kunt kiezen. Ook voor displaydozen, sleeves en winkelmateriaal kunt u bij ons terecht.

cosmetica-doosjes, cosmetica doosjesWilt u een doosje op maat laten maken, dan kan dat natuurlijk ook. Bij een verpakking op maat betrekken we onze stansmaker meteen bij het proces zodat we enkel keuzes maken die praktisch uitgevoerd kunnen worden en de stevigheid van het doosje gewaarborgd blijft.

Compleet assortiment

In de ruim 50 jaar dat wij als drukkerij actief zijn hebben wij zo veel kennis en ervaring opgebouwd dat we gerust kunnen zeggen dat we specialist zijn in het vervaardigen van cosmetica doosjes. Wij denken bij elke stap met u mee en begrijpen dat u er met een doosje nog niet bent.  Om een product succesvol in de markt te zetten zijn diverse stappen nodig.cosmetica-doosjes

One-Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw cosmetica-etiketten, gebruiksaanwijzingen, flyers, brochures en winkelmateriaal. Dit 'one-stop-shopping', het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Drukken, stansen, vouwen en plakken van de cosmetica doosjes, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in de doosjes verpakken.
Ook de 'omdozen', de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij leveren. De dozen worden keurig netjes op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

cosmetica-doosjes

Series en exclusieve cosmetica doosjes

Het consequent doorvoeren van huisstijlkleuren is essentieel voor een professionele uitstraling van uw productlijn. Elk jaar komen er producten bij en uiteindelijk komen ze vaak naast elkaar te staan in de winkel. Kleur- of kwaliteitsverschillen zijn daarom niet acceptabel.
Onze drukkers drukken met hoogwaardige apparatuur en controleren met een constant kunstmatig daglicht de bedrukte doosjes met meetapparatuur. Op deze wijze zal een doosje een jaar later hetzelfde er uit zien als het jaar er voor.

Wij vervaardigen ook exclusieve verpakkingen zoals op de foto hier rechtsonder met bijvoorbeeld een magneetsluiting en speciale transparante sleeves met gedeeltelijke bedrukking die het effect van een gezichtsmasker nabootsen.

cosmetica-doosjes

Displaydozen cosmetica doosjes

Tussen de tientallen of honderden andere merken moet uw product er uit springen. Dit kunt u bereiken door een professionele, mooie, duidelijke verpakking te gebruiken maar het kan nog een stapje verder; bijvoorbeeld met een displaydoos die op de toonbank staat. De displaydoos heeft een groter oppervlak om uw merk te promoten en indien op de toonbank geplaatst een grote kans om impulsaankoop te stimuleren.
Een displaydoos is een echte blikvanger!

display doos, toonbank display

Waarom voor ons kiezen?

Voordelen cosmetica-doosjes.nl:

Snelle levertijd
 Productie in eigen huis
 Kleine en grote aantallen
 Veel mogelijkheden
 Eigen ontwerpafdeling
 Meer dan 700 standaard maten
 Showroom
 Klantgericht
 Deskundig en ervaren
 Levering door heel Europa

Bedrukking ontwerpen

Wij kunnen ook de opmaak verzorgen voor de bedrukking van uw cosmetica doosjes. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design moeten maken.
Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee!

parfum doosje

Wij hebben een on-line bibliotheek met standaardmaten cosmeticadoosjes, voor deze standaard maten betaald u géén stansmeskosten!
We kunnen uiteraard ook een doosje op maat maken. Daarvoor ontvangen wij graag het artikel wat u er in wilt verpakken.

Wij maken verpakkingen voor o.a.:

Ogen: mascara, oogschaduw, oogpotlood, eyeliner, wenkbrauwpotlood, poeder en – gel, remover speciaal voor oogmake-up
Lippen: lipstick, lipgloss, lippotlood, lipbalm
Huidproducten: foundation, camouflageproducten (crème, stick), concealer, compacte/losse poeder, blusher, bronzing (poeder/crème), glansproducten (poeder, crème, stick), rouge, reiniger
Nagels: nagellak, onderlak en bovenlaag (base en topcoat), nagelversteviger, nagellakremover
Haar: Shampoo, cremespoeling, anti-roos, anti-klit, haarmasker, haarkleuring, blondering, mousse, gel, wax, haarlak, permanent, relaxers (ontkroesen), straighteners (ontkrullen)

Lichaam: massage-olie, handcreme, reinigingslotion of creme, anti-acne producten, bodymilk of creme, ontharingsproducten, hydratatie, anti-rimpel, zwangerschapshuidverzorging, zeep, deodorant, anti-transparant, parfum, scheerschuim, voetverzorging, talkpoeder
Mond: tandpasta, mondwater, mondspray, whitening, tandenborstel
Bad en douche: badschuim, badparels, badolie, badzout, douchegel, scrubzout
Zon: pré-zonproducten, anti-zonnebrand in creme, olie, milk, lotion, spray, mousse, aftersun, lippenbalsem, self  tan producten, zonnebank producten
Parfum: parfum doosje, parfum tester, parfum verpakking